Evenement gegevens


2de editie > vrijdag 5 oktober 2018

NIEUW NIEUW NIEUW

Op vrijdag 5 oktober 2018 zal de 2de editie van ‘COQ TRAIL’ plaatsvinden in de mooiste gemeente van West-Vlaanderen nl. DE HAAN.  Dit is de eerste trailrun aan de Belgische Kust!
De Haan beschikt over een aantal historische gebouwen die ooit werden gebouwd in de Bell Epoque periode.  Tal van deze prachtige gebouwen zullen opengesteld worden om er door te lopen.  Maar dat is niet alles! Ook de duinbossen, strand, duinen en parken zullen deel uit maken van het parcours.  Daarnaast zullen ook een aantal handelaars hun deuren open stellen.
De organisatie zal een parcours uitstippelen omtrent de 10 km en 5 km.  De nadruk van ‘COQ TRAIL’ ligt op het plezier beleven tijdens de run.  Alhoewel sommigen De Haan misschien kennen, zult u nu op plaatsen komen die u voordien nog niet ontdekt zal hebben.  Lopen voor een goede tijd is dus een bijzaak.
Zowel voor, tijdens als na de ‘COQ TRAIL’ zal de sfeer en ambiance verzekerd worden.  Muziekgroepjes, sfeerverlichting en vuurbakens zullen voor een ongelofelijke beleving zorgen.
De start wordt voorzien om 19u00 in sporthal Haneveld, op het Sport- en Recreatiecentrum Haneveld, Nieuwe Steenweg 74, 8420 De Haan.

De start en aankomstplaats zijn gelegen in de sporthal.
‘COQ TRAIL’ is toegankelijk voor iedereen.  Het wordt een fantastisch beleving voor elke deelnemer.

Meer info > klik hier

INTERESSE? klik hier om in te schrijven.

Flyer Coq Trail 2018